AMASYA TSO BAŞKANI KIRLANGIÇ AKSARAY'DA CUMHURBAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, aralarında Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRLANGIÇ'ın da olduğu 81 il, 160 ilçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hisarcıklıoğlu basın mensuplarına ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada “Hayırlı olsun ziyaretiyle beraber, Sayın Cumhurbaşkanımızla ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulunduk. Görüşlerimizi aktarabilme fırsatını bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaklaşımından ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Murat KIRLANGIÇ 12.12.2014 Cuma günkü programında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ı Yeni Cumhurbaşkanlığı Kampüsü'nde, Aksaray'da ziyaret etti.

Ziyaret programını değerlendiren KIRLANGIÇ, program çerçevesinde Sayın ERDOĞAN'a ifade etmek istediklerini doğrudan aktarma fırsatı bulduklarını belirtti. Ayrıca Dede Korkut Hikayeleri'nin Vatikan'daki orjinal kopyalarının tıpkı basımları ve sadeleştirilmiş Türkçe baskılarının ilk örneklerinin de Sayın Cumhurbaşkanı ERDOĞAN'a sunulmasının ardından Aksaray'ı gezme fırsatı bulduklarını ifade etti.

Amasya Haritası